Wat doen wij?

Televisie

We hebben een goede reputatie verworven in het organiseren en begeleiden van bijzondere reizen en het supporten van speciale televisie producties, zoals de eerste Nederlandse documentaire voor National Geographic ChannelJungle GraveDe Goudlijn , Freek in de JungleZAPP your planetLoslopend Wild met Eddy Zoey en Freek vonk , Risky riversGhost river voor de BBC, enz.

Bijzondere reizen.

Wij organiseren kano reizen voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en niet bang is om van de gebaande paden af te wijken en die er graag wat meer energie voor over heeft om op bijzondere plekken te komen. Onze reizen hebben over het algemeen maximaal 8 en minimaal 6 deelnemers. Iedereen die beschikt over een normale conditie en gezondheid kan met ons op stap. We verwachten van onze reizigers een sportieve instelling en een gezonde dosis aanpassing en doorzettingsvermogen. Op de bestemmingen uit ons pakket is niet altijd alles vooraf te voorzien en er zal dan ook regelmatig een beroep worden gedaan op het improvisatievermogen van onze deelnemers. Maar improvisatie is in de praktijk vaak verbonden aan bijzondere locaties en bijzondere ervaringen, improviseren maakt het reizen vaak ook een stuk verrassender. Onze Nederlandssprekende reisbegeleiders zijn enthousiast en beschikken over ruime reiservaring, en samen met de lokale agent dragen zij tijdens de reis zorg voor een soepel verloop van de reis.

Voor je op reis gaat 

Voor al onze reizen wordt je vooraf ruim geïnformeerd over je bestemming en de route en zijn er voor de expedities een of meerdere bijeenkomsten vooraf. Dit heeft als doel om in een ontspannen sfeer kennis te maken met je bestemming, je medereizigers, en uitvoerig voorgelicht te worden over de reis en de eventuele voorbereidingen die er voor de betreffende reis nodig zijn.

Incentives

Travel4Pros verzorgt ook maatwerk en goed getrainde en ervaren begeleiders zorgen er voor dat uw incentive tot in de puntjes verzorgt is. Onze begeleiders kunnen u van advies voorzien en u kunt uw eigen wensen aangeven waarna wij er zorg voor dragen dat uw incentive een onvergetelijke ervaring wordt…

Laat een reactie achter