Wie zijn wij

 

 

Suriname Kayak Adventures is onderdeel van Travel4Professionals . Al meer dan 25 jaar organiseren en begeleiden we tours en expedities in Suriname voor o.a. National Geographic Channel en onlangs ook voor de BBC.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in kanoreizen. Naast professioneel opgezette expedities en meerdaagse avontuurlijke jungletrips organiseren we ook kanovakanties en dagtochten voor het hele gezin. Travel4Professionals heeft de ondersteuning van vele tv-producties en incentives in Suriname verzorgd en is al 15 jaar verantwoordelijk voor alle persreizen wereldwijd van de documentairezender National Geographic Channel.

Natuur en cultuur

Met kantoren in Nederland en Suriname biedt Suriname Kayak Adventures het ruimste aanbod van bijzondere kanoreizen. Ons doel is om onze klanten op een avontuurlijke maar bovenal veilige wijze naar de meest ongerepte gebieden van Suriname te brengen. Daarbij volgen we vaak de paden van historische ontdekkingsreizigers en avonturiers. Daarbij staan respect voor natuur en cultuur altijd hoog in het vaandel.

Beleving

Bij ons moet  de reiziger het gevoel hebben dat hij of zij terecht is gekomen in de opnames van een National Geographic-documentaire. Voor Suriname Kayak Adventures is het mogelijk die beleving daadwerkelijk op te roepen omdat we op het gebied van reizen al jaren hofleverancier zijn voor deze gerenommeerde zender. Zo hebben we de allereerste Nederlandse documentaire in Suriname, die wereldwijd is uitgezonden, geschreven en begeleid.

Moeilijkheidsgraad

Travel4Pros biedt actieve reizen aan met grote verschillen in moeilijkheidsgraad. Zo kunt u de reis kiezen die het beste bij u past. Of het nu gaat om een dagtour of expeditie, een tour van Suriname Kayak Adventures begint waar andere touroperators eindigen.